Online kurs – Savladajte stres: Naučite kako se nositi sa izazovima modernog života

Koja ću znanja steći?

Saznaćete kako prepoznati stresne situacije i kako ih prevazići.
Otkrićete tehnike i strategije za smanjenje stresa – koje su najefikasnije.
Proverićete koliko je stres prisutan u vašem životu – testiramo!
Uvidećete kako vam male promene mogu doneti vrhunske rezultate.
Otkrićete trikove kako prevazići stres na poslu i u životu, ali zaista!

Zašto baš ovaj kurs?

Znate li da je stres svakodnevno prisutan u našim životima i da ima ogroman efekat na kvalitet našeg ličnog i profesionalnog života? Statistika navodi da više od 60% ljudske populacije doživljava neki oblik stresa izazvan svakodnevnim faktorima.

A to znači samo jedno: moramo naučiti kako da smanjimo stresni efekat i naučimo da se nosimo sa izazovima svakodnevnog života!

Na ovom kursu saznaćete konkretne tehnike, strategije i vežbe koje možete i kod kuće i na poslu da sprovodite i smanjite stres. Sve savete koje smo podelili sa vama su naučno potvrđeni, višestruko provereni i naširoko korišćeni. Ako su pomogli mnogima, i vama će!

Spremni? Idemo! Naučimo da savladamo stres jednom zauvek!

Prosečna plata profesionalca

Zdravlje nema cenu! Upravljanje stresom kroz svakodnevne situacije je najvažnija veština koju sebi možete stvoriti. Neprocenjivo vredna!

Šta je potrebno?

  • Volja za učenjem.

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Šta mogu da očekujem?

Ukoliko ste odabrali uplatu na račun, vaša uplata biće odobrena u roku od tri radna dana. Onlajn uplate odobrene su odmah.

Po upisu kursa dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“