Online PIT Panel 4: Hrabro i inovativno djelovanje – Liderstvo za budućnost

Da li je u našim poslovnim životima ikada postojalo adekvatnije vrijeme za još hrabrije i inovativnije djelovanje? Da li će takvo vrijeme postojati još ikako do kraja naših karijera?
To naravno ne znamo, ali nema dvojbe da je upravo ovo vrijeme velike ekonomske krize uzrokovane Corona pandemijom jedan od onih prelomnih momenata u istoriji u kojem će se postaviti temelji budućih uspjeha i neuspjeha. Pobjede ili poraza. I na nivou kompanija i na nivou pojedinca. Šta ćemo uraditi?
Online PIT Panel 4: Hrabro i inovativno djelovanje - Liderstvo za budućnost
Da sve ne ostane samo na razini parola i da se konkretno dokaže i pokaže da sve to može i kako može, pokrenuli smo seriju webinara i panel diskusija na temu liderstva kroz neizvjesnost. Tako je i sa našom narednom panel diskusijom koja zadire u samu srž poruke: djeluj hrabro i inovativno.
Ovog puta na teren PIT Online Panel diskusije po nazivom: „HRABRO I INOVATIVNO DJELOVANJE – LIDERSTVO ZA BUDUĆNOST“ izlazi sljedeća postava:

  • Dr. Advan Begović, Siemens Mobility, Minhen, DE
  • Neven Marinović, Euclid Network, Beograd, SR
  • Dr. Hazim Bašić, Mašinski Fakultet, Sarajevo, BiH
  • Đorđe Maričić, Maverick Consulting, Beograd, SR, u ulozi moderatora

Serija panel diskusija pod nazivom „IZAĐIMO JAČI“ podržana je od strane “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH“, u ime Njemačke vlade.
Pridružite nam se i u ovoj Online PIT panel diskusiji, dajte vaš doprinos, podijelite s nama Vaša iskustva, i budite dio ove pozitivne priče!!!
Četvrtak, 04.06.2020. godine u 18:00h.
(akta.ba)