Online sajam: SEE EducationUSA

EducationUSA, globalna savjetodavna mreža za visokoškolsko obrazovanje u Sjedinjenim Američkim Državama, organizira prvi EducationUSA SEE online sajam američkog visokog obrazovanja!
23 institucije visokog obrazovanja iz SAD će se predstavit na online sajmu u četvrtak  4.6.2020.g. od 14:00 do 17:00 sati i u srijedu 10.6.2020.g. od 18:00 do 21:00 sati! 
SEE EducationUSA sajam – Mreža za izgradnju mira
Online sajam je jedinstvena prilika za sve studente i  srednjoškolce da iz prve ruke, od predstavnika fakulteta i EducationUSA savjetnika saznaju o opcijama za studiranje (bachelor, master, doktorske studije) i stipendiranje studija u Sjedinjenim Američkim Državama!
Na Sajmu će također biti dostupne EducationUSA virtualne sobe na lokalnim jezicima u kojima će savjetnici s šireg područja Balkana vršiti informativne prezentacije i odgovarati na sva pitanja. To također čini sjajnu priliku i za sve roditelje koji bi željeli da saznaju više o opcijama upisa studija u SAD za svoju djecu, da dođu i raspitaju se oko stvari koje ih interesuju, bez obaveze poznavanja engleskog jezika!
Registracija za sajam je u  potpunosti besplatna za sve zainteresirane!
Kako bi se registrovali za sajam, pogledajte ovdje.
Za više informacija o univerzitetima učesnicima sajma, pogledajte brošuru na bit.ly/seelfairbrochure
ili posjetite bit.ly/seevirtualfair.
Pozivamo Vas da se pridružite EducationUSA BiH Viber grupi, gdje imate priliku slati sva pitanja u vezi sajma. Link za Viber grupu je dostupan na: https://bit.ly/2XjQX0x