Online seminar: Na šta obratiti pažnju prilikom odabira poslovnog programa i digitalnih alata?

Datalab organizuje 24. januara 2023. u 10:00 sati Online seminar (Microsoft Teams).

PRIJAVI SE NA SEMINAR

Niste zadovoljni sa onim što Vaš postojeći program nudi? Razmišljate o uvođenju poslovnog programa? Radite na zastarjelom programu? Brinete o sigurnosti Vaših podataka? Željeli biste optimizirati svakodnevne poslovne procese? Započinjete novi biznis? Trebate pouzdanog partnera za digitalizaciju Vašeg poslovanja?

Prilikom odlučivanja o tome u koje ćete digitalne alate i tehnologije uložiti novac, potrebno je mnogo faktora uzeti u obzir. Izuzetno je važno pri odluci o odabiru poslovnog programa pažljivo razmotriti koje benefite on donosi. Bez obzira na to da li želite da investirate u novi ERP softver, ili želite da postojeći zamijenite nekim drugim, postoje stvari koje treba obavezno uzeti u obzir prije same nabavke.

Implementacija ERP rješenja jedna je od strateških odluka za Vašu kompaniju te je bitno od samog početka dobiti prave odgovore na najvažnija pitanja, a kojima ćemo posvetiti pažnju na našem webinaru:

  • Funkcionalnosti: Da li sistem ima sve funkcionalnosti bitne za potrebe naše kompanije?
  • Implementacija: Kako izgleda proces implementacije i edukacije?
  • Podrška: Kako je riješena podrška?
  • Zakonska usklađenost: Kako je riješena zakonska usklađenost programa?
  • Kontinuirana ažuriranja: Koji je plan razvoja poslovnog programa koji danas implementiram?
  • Lokalno vs. cloud: Da li je za moju kompaniju bolje rješenje kupiti vlastite licence ili iznajmiti program u oblaku?
  • Cijena: Koliki su ukupni troškovi nabavke poslovnog programa?
  • Sigurnost podataka: Šta se dešava sa mojim podacima i koliko su sigurni?
  • ePoslovanje: Implementacija dodatnih digitalnih alata i mogućnosti integracije sa drugim rješenjima.

U sklopu kampanje “Digitalni start 2023” želimo svim preduzećima omogućiti uspješnu digitalizaciju poslovanja u 2023. godini uz poslovni program PANTHEON i digitalne alate. Na raspolaganju smo Vam da razmotrimo sve opcije za digitalnu budućnost Vaše kompanije i ponudimo najbolja rješenja za uspješno poslovanje, od savjetovanja, odabira najboljeg rješenja za Vašu kompaniju do implementacije, edukacije te opcija finansiranja.

Datalab sarađuje sa najrenomiranijim računovodstvenim agencijama u Bosni i Hercegovini. Također stojimo na raspolaganju i po pitanju preporuke najboljeg računovođe u Vašoj blizini.

Ispunite obrazac na linku ovdje i zakažite Vaš besplatni termin konsultacija.

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi