Osvojite nagradnu stipendiju u umjetnosti na Novom Zelandu

Univerzitet Auckland ima u ponudi David Wright nagradu u umjetnosti za bečelor i master diplomu u oblasti umjetnosti na engleskom jeziku. Školarina je djelimično finansirana i otvorena je za sve studente bez obzira na državljanstvo.University of Auckland top-rated NZ university in global rankings | Stuff.co.nz
OBLAST:
umjetnost, engleski jezik
OPIS
Navedena nagrada u engleskom jeziku je osnovana 2009. godine sa donacijom od žene i porodice doktora Dejvida Rajta, autora i predavača u odjeljku engleskog jezika na Univerzitetu Auckland. Glavna namjera stipendije je nagraditi najbolji učinak u istraživačkom projektu studenta uključenog u osnovne studije umjetnosti, postdiplomske studije umjetnosti ili u master umjetnosti na engleskom jeziku. Vrijednost djelimično finansirane školarine je 500 novozelandskih dolara.
USLOVI
Nagrada će se dodjeljivati na godišnjem nivou redovnom studentu koji je osvojio najvišu ocjenu u istraživačkom projektu, disertaciji ili tezi preduzetim za bečelor umjetnosti, postdiplomske studije umjetnosti ili master umjetnosti na engleskom jeziku, koji je već upisan na neki od tih nivoa studija. Kao minimalni standard, student treba da ima A- ocjenu.
NAČIN PRIJAVE
Nije potrebno aplicirati za ovu školarinu, stipendiju ili nagradu ili ispunjavati prijavnu formu na internetu. Dodjeljuje se po preporuci fakultetskog ili univerzitetskog odbora. U slučaju izjednačenja, nagradu će dobiti student na najvišem nivou studija. Savjet Auckland univerziteta će dodijeliti nagradu po preporuci akademskog zamjenika tj. nominovanog, u dogovoru sa disciplinskim savjetnikom engleskog jezika.
ROK ZA PRIJAVU:
u toku
Detaljnije:
(mladiinfo.me)

Posljednji postovi