OTKRIVAMO KO SU POBJEDNICI NAGRADNE IGRE ZA NAJBOLJI DIZAJN

Tokom mjeseca novembra naše mačke su imale otvoren konkurs za mlade dizajnere!

Tu su i pobjednici za najbolji dizajn promotivnih materijala!

Na našu e-mail adresu pristigao je veliki broj odličnih i veoma kreativnih promotivnih materijala od strane mladih dizajneral, a u nastavku možete pogledati kako izgledaju radovi koji su odnijeli pobjedu i osvojili Huawei pametni sat.

  1. Kenan Pedljić
  2. Zerina Jonuz


Iskrene čestitke našim pobjednicima! 
 
VIŠE O PROJEKTU:
CAT (Građani protiv terorizma) je inicijativa mladih iz Sjeveroistočne Bosne i Hercegovine (Bijeljina, Brčko i Tuzla) okupljenih oko ideje da na društvenim mrežama daju svoj doprinos u izgradnji mira i borbi protiv radikaliziranja društva, koje vodi u nasilni ekstremizam i terorizam.
Svoju popularnost dugujemo našim protagonistima, mačkama, koje svoja razmišljanja dijele sa širokim auditorijumom BH javnosti – te su samo tokom prošle godine uspjele dopreti do preko 2 miliona različitih korisnika sa sadržajem koje su osmislile i podijelile sa njima. U trenutku pisanja teksta, ova inicijativa je najveća internet inicijativa za mlade u Bosni i Hercegovini. Na njoj radi 10 mladih, koji ne samo da dolaze iz različitih sredina iz BiH, već su i različiti profili studenata i mladih ujedinjeni oko zajedničke ideje da mačke mogu graditi mir u Bosni i Hercegovini.
Pored aktivnog života na društvenim mrežama, mačke se trude da svoje znanje, iskustva i motivaciju za kontinuiran rad na gradnji mira u Bosni i Hercegovini prenesu i kroz organizaciju raznih aktivnosti, uglavnom usmjerenih ka mladima. Do sada su realizovani treninzi i edukacije za mlade iz Viteza, Foče, Brčkog, Tuzle, Srebrenika, Živinica i Zvornika, koji su po uzoru na naše mačke osmišljali i kreirali svoje kampanje na društvenim mrežama za svoje lokalne zajednice.
Svoj doprinos i podršku, najjednostavnije možete dati prateći nas na našim stranicama:
FB 
WEB-u 
Instagramu 
Youtube
ili angažujući se u pravljenju sadržaja (meme, video, fotografija, tekst, priča itd.) koje će naše mačke nesebično podijeliti sa širokim audotorijumom u BiH i regionu!

Posljednji postovi