Otvoren poziv za volontere na turniru “Srpska open 2023”

Kako bi organizacija događaja prošla besprijekorno, neophodna je pomoć vrijednih i posvećenih volontera, koji predstavljaju najvažniji dio turnira.

Svi oni koji su posvećeni i vrijedni mogu da postanu dio tima volontera i u aprilu učestvuju u organizaciji teniskog spektakla u Banjaluci.

Profesionalni teniski turnir „Srpska Open 2023“, biće održan od 16. do 23. aprila u Banjaluci, i to će biti najveći teniski i sportski događaj u regionu, na kojem će učestvovati neki od najboljih tenisera današnjice, među kojima je i najbolji teniser na svijetu – Novak Đoković.

Kako bi organizacija događaja prošla besprijekorno, neophodna je pomoć vrijednih i posvećenih volontera, koji predstavljaju najvažniji dio turnira.

Organizatori su otvorili poziv za volontere koji žele da budu dio teniskog spektakla, da steknu neprocjenjivo iskustvo, upoznaju nove ljude, uživaju u spektakularnim teniskim mečevima, kao i one koji svojim radom i znanjem žele da doprinesu organizaciji „Srpska Open“ turnira u Banjoj Luci. Za poziciju jednog od više od 300 volontera zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na linku – https://srpskaopen.org/volonteri/

„Srpska Open 2023“ turnir omogućiće svima onima koji postanu dio tima volontera da upoznaju igrače na terenu i van njega, pružaju im asistenciju, učestvuju u sprovođenju aktivnosti sa učesnicima i publikom, pomažu medijskom timu i timu za logistiku i koordinaciju i budu dio finalne ceremonije dodjele pehara.

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi