Otvorene prijave za ,,Moju praksu’’ i „3D Academy’’

Otvorene su prijave na programe ,,Moja praksa’’ i „3D Academy’’ koje organizuje Centar za preduzetništvo i transfer tehnologija Univerziteta u Banjoj Luci u saradnji sa Inovacionim centrom Banja Luka.

Programi koji su namijenjeni studentima Univerziteta u Banjoj Luci i ove godine se realizuju uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.
Cilj programa „3D Academy­­’’ je upoznati polaznike s 3D tehnologijama, te im osigurati sticanje znanja i vještina koja će im nakon završenog kursa omogućiti samostalan rad u tom području.
Program se sastoji iz obuke koja traje dva mjeseca i jednomjesečne prakse u kompaniji „Media Lab’’.
U planu je da se predavanja i vježbe organizuju od 19. aprila do 18. juna 2021. godine u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka i to tri puta sedmično u terminu od 17 do 20 časova. Takođe, polaznici će raditi i samostalne zadatke poslije svakog predavanja, a za one kandidate koji nemaju računar zadovoljavajućih karakteristika biće omogućeno korišćenje računara u Inovacionom centru.
Kandidati koji uspješno završe obuku (redovno prisustvo i redovan samostalan rad su obavezan uslov) stiču pravo na obavljanje stručne prakse u trajanju od mjesec dana u kompaniji „Media Lab“. Praksa će se realizovati u periodu od 21. juna do 18. jula ove godine.
Nakon programa učesnici će biti osposobljeni za napredne tehnike modelovanja u aplikaciji 3DS Max, te će imati jednomjesečno iskustvo na poziciji 3D modelar na realnim projektima. Svim učesnicima koji uspješno savladaju program „Moja praksa“ i  „3D Academy“, biće uručeni certifikati.
Sve aktivnosti će biti organizovanje uz poštovanje važećih preporuka za sprečavanje korona virusa.
Prijave
Program je namijenjen studentima Univerziteta u Banjaluci, a prijava treba da sadrži sljedeće:
–  popunjen prijavni obrazac, koji je moguće preuzeti ovdje,
–  uvjerenje sa fakulteta o godini studiranja i položenim ispitima, koje nije starije od 3 mjeseca,
–  CV sa slikom, detaljnim podacima o prethodnom formalnom i neformalnom obrazovanju, praksama i radnom iskustvu,
–  Motivaciono pismo od maksimalno 200 riječi, koje sadrži  razlog prijave na akademiju, kao i šta kandidat planira da ostvari sa stečenim znanjima.
Navedene dokumente potrebno je poslati u PDF formatu na adresu elektronske pošte: trening@icbl.ba
Prijave su otvorene do 04. aprila 2021. godine.
Svi kandidati koji prođu prvi krug će biti pozvani na intervju, kako bi finalizovali proces selekcije učesnika. Intervju će biti održan u periodu  od 5. aprila do 16. aprila 2021. godine.
Dodatne informacije su dostupne putem adresa elektronske pošte: marko.rosic@icbl.ba i srdjan.bijelovic@unibl.org.
(unibl.org)

Posljednji postovi