OTVORENE PRIJAVE ZA WORK & TRAVEL USA 2024: Provedi ljetnu pauzu od fakulteta u Americi – putuj, radi i zaradi preko 30.000KM

Želiš provesti 5 mjeseci u Americi? Putovati, raditi i zaraditi dovoljno da postaneš finansijski neovisan/a? Želiš usavršiti engleski jezik do naprednog nivoa, a sve to kroz zabavu, druženje, najbolje provode, putovanja i upoznavanje vršnjaka iz čitavog svijeta? Želiš raditi na ličnom usavršavanju i visoko se pozicionirati na tržištu rada?

Ako je tvoj odgovor DA, ovo je prilika za tebe! Otvaramo prijave za Work & Travel USA 2024. Prijavi se sada, iskoristi razne pogodnosti koje nude rane prijave i osiguraj sebi ljeto života.

Prednosti ranih prijava na program:

  • Najveći izbor lokacija do sada
  • Najveće satnice ikada
  • Ogroman izbor poslova
  • Sve od navedenog imaš priliku prvi/a da biraš
  • SPECIJALNA POGODNOST: Isplata programa tek nakon viziranja

Za više informacija i iskustva učesnika posjeti i zaprati naš Instagram profil.

Program je otvoren za sve studente koji vole da putuju, ambiciozni su i željni novih avantura. Dobit ćeš priliku da radiš, razvijaš svoje vještine, osamostališ se, postaneš finansijski neovisan/a i proputuješ čitavu Ameriku.

Osiguraj sebi najbolje ljeto već sada i iskoristi sve POGODNOSTI koje ti nudimo.

Za prijavu na program Work & Travel USA 2024 možete se javiti putem e-maila na experiencebih@stc.rs. Također, možete nas posjetiti u našim kancelarijama:

Sarajevo – Maglajska 1, HUB 387 (3. sprat)

Doboj – Vojvode Mišića 54

Banja Luka – Slobodana Kusturića 11

gdje ćete dobiti sve potrebne informacije i pomoć u procesu prijave.

Program Work & Travel USA je pokrenula američka vlada. U BiH program sprovodi Experience centar za mlade u saradnji sa Ambasadom SAD-a u BiH. Ima za cilj usavršavanje mladih u raznim oblastima, sticanje novih vještina i upoznavanje s novim kulturama.

“Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje”

 

Posljednji postovi