Potrebni tutori – Štrebaj.ba

Ovaj poziv je za sve studente, profesore i znalce, koji žele da prenesu svoje znanje drugima.

Štrebaj.ba je digitalna platforma koja će ubrzo izaći na BH tržište, kao prva takve vrste. Ukoliko volite da prenosite svoje znanje, dajete instrukcije i pomažete drugima u raznim sferama obrazovanja, onda je ova digitalna platforma baš za vas.

Štrebaj.ba pruža učenicima i studentima od osnovne škole do kraja master studija instrukcije iz izuzetno širokog dijapazona predmeta, i ono najbolje, vi možete davati instrukcije iz bilo kojeg predmeta vi želite! Vi određujete cijenu avših časova, te svoje vrijeme organizujete prema svojim potrebama a mi vam omogućavamo platformu preko koje ćete uspjeti pomoći i drugima.

Trenutno smo u potrazi za tutorima, te ukoliko ste se pronašli u ovom pozivu, prijavite se preko linka strebaj.ba i budite prvi koji će biti obavješteni o radu i prvi koji ćete biti pozvani da radite kada aplikacija bude live.

Ukoliko ste zainteresovani ili imate dodatnih pitanja, molimo Vas da nam se javite preko naših društvenih mreža.

Instagram: @strebaj.ba

Facebook: Štrebaj.ba 

https://strebaj.ba/ 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi