Otvoreno prijavljivanje studenata za onlajn kurs „Veštine upravljanja karijerom”

Glavni cilj kursa jeste pružanje podrške studentima u uspešnom upravljanju svojom karijerom i aktivnom uključivanju na tržište rada.

Ukoliko se približavate kraju svojih studija i niste sigurni šta dalje, bez panike – upišite kurs „Veštine upravljanja karijerom”.

Ovaj kurs je idealna prilika da:

  • istražite i prepoznate svoja interesovanja, potrebe, znanja, veštine i sposobnosti, kao i da ih povežete sa zahtevima savremenog tržišta rada;
  • razmislite o svojim karijernim ciljevima i kreirate karijerni plan;
  • primenite različite metode i strategije traženja posla;
  • naučite da koristite različite izvore informacija o savremenom tržištu rada;
  • sastavite kvalitetnu prijavu za posao – radnu biografiju i motivaciono pismo;
  • i naučite kako da se uspešno predstavite poslodavcu na razgovoru za posao ili praksu.

Kurs će biti održan od u periodu od 20. februara do 28. aprila 2023. na Moodle platformi Univerziteta u Beogradu.

  • Studenti mogu samostalno da prolaze kroz sadržaj i da u vreme kad im najviše odgovara rade na zadacima u okviru povezanih tematskih celina na nedeljnom nivou.
  • U periodu trajanja kursa, polaznici imaju pristup snimljenim predavanjima, zadacima i brojnim materijalima koji će angažovati i unaprediti njihove veštine upravljanja karijerom.
  • Podrška i povratna informacija voditelja kursa je planirana i kroz onlajn konsultacije i onlajn sastanke, a u završnici kursa planirano je okupljanje učesnika u Rektoratu, realizacija jedne radionice i upoznavanje polaznika sa predstavnicima odabranih kompanija sa kojima se realizuje dugogodišnja saradnja.

Prijavite se popunjavanjem kratkog registracionog formulara (link: https://forms.gle/gwEyUoGsgBvvJufv8).

Osim osnovnih podataka (ime i prezime, mejl adresa, fakultet…), neophodno je da pošaljete i svoj trenutni CV na čijem usavršavanju ćete raditi tokom kursa.

Rok za slanje prijave je 20. februar 2023. do 8 sati ujutru.

Preuzeto sa Hoću.ba

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi