POMOZIMO MLAĐIM KATEGORIJAMA KK BRATUNAC: BUDI DIO TIMA- PRIDRUŽI SE AKCIJI

Ovo je način i da svi mi, naravno ako želimo i ako smo u mogućnosti na neki način doprinesemo razvoju košarke u Bosni i Hercegovini, posebno kada su mlađe kategorije u pitanju. Iz toga razloga vam i prenosimo poruku i akciju KK Bratunac, koju su objavili i na svojoj stranici na Facebooku


#BUDI #DIO #TIMA. Kompletna ideja naviječke opreme se temelji na tome da sva zarada od prodaje ide za kupovinu potrebnih rekvizita, za nesmetan i olakšan rad mlađih kategorija.
ONO ŠTO ĆETE MOĆI PORUČITI JE:

  1. DRESOVI- gornji dio. sa imemom i prezimenom po vašoj želji za 22 KM
  2.  MAJICE U BOJAMA DRESOVA ZA SEZONU 2020/2021 za 12 KM

Sve će se isporučivati u veličinama koje idu od (2,4,6,8,XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL) . Plaćanje je obavezno ri narudžbi, a kompletna  narudžba se šalje 02.09, a do tada će se moći i naručiti. Narudžbe su već krenule od 19 avgusta i to kod trenera mlađih kategorija Jugoslava Petrića, zatim Miloša Deurića,l Ivana Petrovića, Dejana Živaka, Nemanje Jokanovića, ili ih možete naručiti u bejbi butiku ”Sara” ( @sarababyboutique )

Za sve ostalo što vas zanima možete da pitate na Facebook stranici KK BRATUNAC OVDJE ili preko Instagrama (kkbratunac_trb)