POSEBNA USPOMENA- Ljubav na vrhu Čvrsnice: Mladenci napravili jedinstvene fotografije na bh. ljepotici

Kada u jednoj fotografiji spojite ljubav i prirodne ljepote Bosne i Hercegovine – rezultat će uvijek biti fantastičan, što dokazuju i fotografije koje je na Čvrsnici napravio fotograf Vladan Gavrić.


Proces pravljenja fotografija je trajao dva dana, a noć su proveli u planinskom domu Vilinac. Cijelu avanturu fotograf je podijelio i na svom Instagram profilu.

“Volim prirodu i planinarenje i oduvijek sam imao želju fotografisati mladence baš na ovoj lokaciji. Željko i Alma dijele moju ljubav prema planinarenju i bio sam jako sretan kada su pristali na moj prijedlog da njihov vjenčani fotošuting napravimo upravo na Čvrsnici.

U petak su se vjenčali, a već u subotu smo bili na putu. Prvi dio fotografisanja smo obavili za vrijeme zalaska sunca, odspavali par sati u planinskom domu i u četiri ujutro sa lampama krenuli na uspon prema Hajdučkim vratima gdje smo dočekali izlazak sunca”, prisjeća se Gavrić.

Naposljetku ističe kako je ovaj fotošuting bio posebno iskustvo za cijelu ekipu, te kako su svi izrazito sretni što na ovaj način mogu promovisati prirodne ljepote naše države.

Izvor:klix.ba