Postani član organizacije “Pokreni se mladi”

Zdravo ekipa!! Ako ste vi mlada osoba u razdoblju od 16 do 30 godina, nalazite se na teritorijama Balkana ili barem razumete jezike koji se govore na Balkanu (bosanski, hrvatski, srpski i slično), onda okušajte sreću, popunite prijavu u opisu profila i prijavite se kako bi postali član organizacije “Pokreni se mladi”. Tražimo mlade i ambiciozne osobe koje će nam zajedničkim snagama pomoći da ovaj svet učinimo boljim mestom za život.
Slobodne pozicije, timovi i sektori:
Finansije i fundraising
 Informacione tehnologije
 Mediji i marketing
 Društvene mreže
 Istraživanje
 Saradnje
Misija organizacije “Pokreni se mladi” je da kreira sigurno, kreativno i prijateljski nastrojeno mesto gde mladi sa teritorije Balkana i Evropske unije, mogu da izraze, osnaže i realizuju svoje ideje kroz programe, programske linije, projekte i mrežu organizacija na temu neformalnog obrazovanja, a sve u cilju povezivanja i napredovanja mladih sa napomenutih teritorija. ?
 Rad organizacije, kao i više o našim članovima i prethodnim projektima možete pratiti putem naših naloga na društvenim mrežama.
Malim koracima do velikih promena!
Za više informacija obratite nam se putem:
 office@pokrenise-mladi.org
 +381677231003
 Instagram, Facebook ili LinkedIn profila
Link za prijavu nalazi se i u opisu profila.

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi