Poziv na konferenciju projekta “ACCESS”

Grad Sarajevo i Kanadski fond lokalnih inicijativa vas pozivaju na konferenciju povodom dana ljudskih prava, na temu: Ženska ljudska prava.

Konferencija će se održati u petak, 09.12.2022. godine sa početkom u 13h u prostorijama Dječije kuće na Grbavici.

Na konferenciji će se obratiti profesori sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu prof.dr. Džamna Vranić, prof.dr.Amila Ždralović, prof. dr. Lejla Balić, prof.dr. Midhat Izmirlija.

Za sve učesnike je obezbijeđena opcija čuvanja djece za vrijeme trajanja Konferencije, promotivni materijal, te ručak na kraju konferencije.

Također, sa ciljem promocije održive urbane mobilnosti, za sve učesnike su obezbijeđene Centrotrans elektronske karte (20KM) ili voucheri za Nextbike bicikla.

Molimo sve zainteresovane za učešće na konferenciji da izvrše kratku registraciju putem sljedećeg linka: https://forms.gle/yQS2ZfjidTNjRLfM9

 

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi