Poziv na online edukaciju „Ekonomska diplomatija – napredni modul“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji s Agencijom za državnu službu BiH, Predstavništvom fondacije Konrad Adenauer u BiH i nadležnim ministarstvima organizira online edukaciju na temu „Ekonomska diplomatija – Napredni modul“, koja će se održati 02.12.2020. godine putem Zoom aplikacije/platforme.

Ovaj program edukacije se realizira uz saglasnost Agencije za državnu službu BiH, koja je izvršila certificiranje Vanjskotrgovinske komore BiH kao izvođača obuke za navedenu temu. Prvi ciklus edukacije je uspješno realiziran u 2016. i 2017. godini u Sarajevu, te 2018. i 2019. godine u Banja Luci. Edukaciju je pohađalo preko 400 polaznika, predstavnika bh. poslovne zajednice i državnih službenika. Edukacija je namijenjena uposlenicima izvozno-orijentiranih kompanija i državnim službenicima (državni službenici prijavu učešća trebaju izvršiti preko TMS-a).
Učešće na edukaciji je besplatno za učesnike koji blagovremeno popune online prijavni obrazac , a najkasnije do utorka, 01.12.2020. godine.
Broj mjesta je ograničen zbog čega se preporučuje blagovremena prijava učešća.
Program webinara možete pronaći u prilogu, uz napomenu da će na događaju biti obezbijeđen prijevod sa engleskog i njemačkog jezika.
Više informacija u vezi sa ovom edukacijom možete dobiti pozivom na brojeve telefona 033/566-204 i 033/566-200 ili upitom na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba.
Poziv
Program
komora.bih.ba