Poziv na seminar „Upravljanje ljudskim resursima- inovativni evropski modeli“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK/STK BiH) u saradnji sa Komorskim investicionim forumom Zapadnog Balkana 6- WB6 CIF (www.wb6cif.eu), organizira seminar na temu „Upravljanje ljudskim resursima- inovativni evropski modeli“ koji se planira održati u utorak, 15.11.2022. godine.

Organizaciju seminara finansira Evropska komisija kroz projekat podrške “EU support to the WB6CIF’’, CN 2019/408-715 sa ciljem jačanja konkurentnosti privreda Zapadnog Balkana i ispunjenja preduslova za pristupanje Evropskoj Uniji.

Pitanje upravljanja ljudskim resursima u kompanijama ili organizacijama, kao centralno organizacijsko-kadrovsko pitanje predstavlja oblast menadžmenta koja tehnikom upravljanja kadrovskim kapacitetima osigurava i garantuje ostvarenje poslovnih ciljeva. Ljudi u kompaniji ili organizaciji predstavljaju osnovni faktor procesa rada, te se zbog toga funkcije upravljanja ljudskim resursima smatraju dominatnim, a u osnovi se trebaju prilagoditi specifičnostima kompanije ili organizacije.

Seminar je namijenjen direktorima, poduzetnicima, menadžerima svih nivoa, menadžerima i uposlenicima u službama za Ljudske resurse i svima onima koji žele unaprijediti svoja znanja u oblasti primjene inovativnih metoda upravljanja Ljudskim resursima.

Zainteresovani za učešće na radionici više informacija o seminaru mogu pogledati u Programu, a prijavu možete izvršiti popunjavanjem on line prijavnog obrasca najkasnije do ponedjeljka, 14.11.2022. godine do 12:00 sati. Broj mjesta je ograničen, a radionica je besplatna za učesnike.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 i ili na mail: asim.krakovic@komorabih.ba.

PRILOG: 
• Pozivno pismo & Program

 

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi