Poziv na Zoom online obrazovnu dijalošku platformu: „PISA 2018 i novi izazovi s kojima se obrazovanje susreće danas“

Pozivamo Vas na Zoom online obrazovnu dijalošku platformu: „PISA 2018 i novi izazovi s kojima se obrazovanje susreće danas“, koja će se održati u četvrtak, 01.10.2020. godine preko aplikacije Zoom (registracija učesnika od 12:45-13:00).
Tema platforme je predstavljanje rezultata međunarodnog testiranja PISA. Govoriće se o tome šta je PISA testiranje i čemu ono služi, kao i o tome šta iz njega možemo da naučimo.

Ljubazno Vas molimo da prihvatite naš poziv i da svojim prisustvom doprinesete kvalitetu diskusije na obrazovnoj dijaloškoj platformi, a sa ciljem zagovaranja kvalitetnog obrazovanja.
Svoj dolazak možete da potvrdite tako što ćete na sledećem linku popuniti prijavni obrazac: https://forms.gle/d3ECPhrbdNi3dBaf9, s napomenom da je broj mjesta ograničen i da će se lista učesnika sastavljati po redu prijavljivanja.
Nakon popunjavanja obrasca biće vam proslijeđen dnevni red i link putem kojeg se možete uključiti na Zoom platformu.
Detaljnije informacije o projektu obrazovnih dijaloških platformi možete da pročitate na sledećem linku: https://genesisbl.org/obrazovne-dijaloske-platforme-bice-odrzane-onlajn-za-ucesnike-iz-osam-opstine/
Ovdje želimo naglasiti da će za sve aktivne učesnike obrazovne dijaloške platforme biti obezbjeđeni pokloni, pa Vas ljubazno molimo da pažljivo popunite prijavni obrazac i ostavite nam podatke o adresi na koju želite da Vam pošaljemo poklon za aktivno učešće.
Za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti na adresu: lanalugonja.genesisp@gmail.com ili na broj telefona 066 315 545, Lana Lugonja, projektni asistent.