Poziv za prijave: Omladinska savjetodavna grupa britanskog ambasadora u BiH

Poziv za mlade ljude od 18 do 29 godina, koji su posvećeni ličnom unapređenju i pomaganju u izgradnji bolje Bosne i Hercegovine.

Britanska ambasada u Sarajevu nastavlja sa svojim uspješnim programom za uključivanje mladih ljudi širom Bosne i Hercegovine. Žele da čuju glas mladih, da razgovaraju o pitanjima koja se važna mladim ljudima i pomognu im da se razviju kao lideri i uzori.

Savjetodavna grupa za mlade britanskog ambasadora će okupiti 10 pojedinaca koji će blisko surađivati ​​s britanskim ambasadorom i ostalim osobljem ambasade u periodu od deset mjeseci (od septembra 2021. do juna 2022). To uključuje mjesečne diskusione grupe, koje će se održavati putem interneta, na dobrovoljnoj osnovi, bez ikakvih finansijskih naknada. Nakon završetka programa, članice i članovi će dobiti lično pismo preporuke koje je potpisao ambasador.

Da postaneš članica ili član, potrebne su ti ideje i energija. Takođe moraš biti dostupna ili dostupan tokom cijelog trajanja programa i imati nivo engleskog jezika koji će ti omogućiti da pratiš diskusije i učestvuješ u njima.

Prijavi se do 5. septembra!

Ispuni formular.

Više informacija pronađi na linku.

Proces izbora nadgledaće britanski ambasador, s ciljem što veće raznolikosti dosadašnjih iskustava i mjesta odakle dolaze kandidati i kandidatkinje.

Podijelite članak:

Posljednji postovi