PRIJAVA ZA EDUKACIJU – Karijerni kompas

LiderLab poklon edukacija “Karijerni kompas”– poziv za studente završnih godina društvenih i humanističkih nauka!
ŠTA JE „KARIJERNI KOMPAS“?
Besplatna edukacija u trajanju od dva i po sata na kojoj studenti dobijaju izuzetno korisne alatke za izbor svoje karijere i načina razvijanja svojih talenata.
KAKO SE ODVIJA?Kroz tri radionice: „Upotreba talenta“, „Važnost ciljeva“ i „Lični brend i networking“, te primjenu efikasnih znanja profesionalnog coachinga i neurolingvističkog programiranja (NLP).
ZAŠTO JE OVA EDUKACIJA TOLIKO KORISNA?
Pomaže studentima da osvijeste svoje prave vrijednosti, te u skladu sa njima donesu najvažniju odluku – ODLUKU O SVOJOJ BUDUĆOJ KARIJERI i LIČNOM RAZVOJU, te na taj način postanu Lideri u svojoj zajednici.
ŠTA UČESNICI DOBIJAJU?– iskustvene vježbe kroz koje će doći do odgovora koja je karijera baš za njih– znanja iz oblasti komunikacijskih vještina neophodnih za profesionalni svijet– mogućnost da prepoznaju sopstvene talente i naklonosti kroz standardizovane testove– mogućnost promocije sopstvenih kompetencija putem društvenih mreža i na tržištu rada– širenje mreže kontakata– znanja iz oblasti Liderstva.
GDJE? U American Corner-u u Banjaluci.
KADA? 9.10. od 17 do 19.30Popunite prijavu i pošaljite Motivaciono pismo (do 100 riječi) putem sljedećeg linka:https://forms.gle/H9YEBTk4skqwMDsz8
Centar LiderLab će do 05.10. odabrati 10 kandidata, koji ispunjavaju uslove za učešće u ovoj edukaciji.
(hocu.ba)