Prijava za projekat BORN TO BE EQUAL

Projekat “Born To Be Equal” sprovodi se uz podršku Australijske ambasade u Bosni i Hercegovini. Projekat se odnosi na ekonomsko osnaživanje žena i djevojaka iz ruralnih područja kroz praktičnu obuku izrade web-stranica u WordPress-u.

Projekat je prevashodno namijenjen učesnicama koje nisu imale praktičnog iskustva u web dizajnu, ali imaju interes za tu oblast. Praktičnu obuku održava stručnjak iz oblasti web-dizajna sa višegodišnjim iskustvom.

Trening se održava 2 dana (subota i nedelja 28. i 29. maja) u periodu od 12:00h do 18:00h. Odabrane učesnice ostvaruju pravo na naknadu putnih troškova do mjesta održavanja treninga, lunch paket i certifikat.

Odabrane učesnice dobiće informativni list sa svim detaljima vezanim za projekat. Ukoliko želite biti dio ovog projekta, molimo Vas popunite anketu u nastavku. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScN5buVfCmNCxlMiBtf_uLlJJ79c1sITv9lVsxUWItrxYME5Q/viewform

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.