Prijave u toku: Calisthenics & Streetworkout takmičenje 23. jula u Banjoj Luci

Calisthenics & Streetworkout zajednica Banja Luka poziva sve zainteresovane osobe koje treniraju „na šipkama“ da se prijave za učešće u takmičenju na nivou BiH u „Strength“ i „Power“ kategorijama, koje će biti održano 23. jula u periodu od 15:00 do 21:00 čas u Parku „Mladen Stojanović“.

Kako su istakli organizatori, pravo na učešće u takmičenju imaju sve osobe sa navršenih minimalno 16 godina i mjestom prebivališta u Bosni i Hercegovini.

Pobjednici i vice-pobjednici takmičenja ostvariće pravo na učešće na predstojećem Svjetskom Calisthenics & Streetworkout šampionatu, koje će biti održano od 22. do 26. avgusta u Latviji, kao predstavnici države iz koje dolaze.

Organizatori takmičenja su zvanični predstavnici Calisthenics & Streetworkout zajednice BiH za Svjetsku Calisthenics & Streetworkout Federaciju WSWCF.

Prijave se mogu izvršiti putem imejl adrese: kalistenika.fit@gmail.com ili porukom na instagram profil https://www.instagram.com/kalistenika.fit

Svi učesnici imaju pravo da se prijave za takmičenje i u “Strength” i u “Power” disciplinama.

Prijave su otvorene do 22. jula, a kotizacija za prijavu iznosi 25 KM po takmičaru.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“