Prijave za treću BiAgile for Students radionicu su otvorene

Sigurno ste već imali priliku susresti se sa terminima Agile i Scrum, te koliku važnost imaju u rastu i razvoju kompanija.

Scrum je agilni tip procesnog okvira koji se uspostavlja u svakodnevnom radu i funkcionisanju jedne IT firme. Međutim, kada se upoznate sa Scrumom, shvatit ćete da se on može prilagoditi i u svakodnevni život, kako bi se postigli određeni ciljevi.

S toga, ako si student/ica fakulteta ekonomije, elektrotehnike, informatike ili računarstva, onda je ova radionica nešto što ne smiješ propustiti! Požurite, jer broj mjesta je ograničen!
U Bicom Systems kompaniji, svakog mjeseca se održava BiAgile sedmica, gdje uposlenici imaju priliku za razne treninge i edukacije, te uvid u rad svih timova. Od mjeseca marta, tokom BiAgile sedmice bit će radionice posvećene studentima navedenih fakulteta, u sklopu kojih će imati priliku naučiti mnoge korisne informacije.
Radionica: “Uvod u Agile & Scrum” bit će održana u četvrtak (29.04) od 19 sati u online formatu, a prijave su otvorene do petka, 23. aprila, do kraja dana.
Učešće je besplatno, a sve što trebate jeste da ispunite sljedeću formu.
Za sva dodatna pitanja možete pisati na e-mail: hr@bicomsystems.com
(studomat.ba)