Tuzla: School and School, drugačija škola za djecu i tinejdžere

School & School je drugačija škola, mjesto multidisciplinarnog obrazovanja sa fokusom na otkrivanju i razvoju višestruke inteligencije kod djece.
School & School nudi jedinstven produženi boravak, koji je u skladu je sa potrebama djeteta i roditelja oduvijek, a posebno sada kada je pred svima nama neobična školska godina. Program produženog boravka održava se radnim danima od ponedjeljka do petka, a radno vrijeme je od 07:30 do 17:00. Mogućnost upisa ili priključenja nastavnim grupama svaki mjesec, a broj polaznika u grupama je ograničen sa najviše 10 polaznika. Broj mjesta je ograničen!

Osnovni cilj produženog boravka u School & School je naučiti djecu kako učiti, istraživati, proučavati, podučavati i pomagati. Rad u produženom boravku snažno utiče na emocije učenika, razvoj samopoštovanja, povjerenje u prijatelje, međusobnu suradnju, pomaganje, odgovornost, znatiželju, samovrednovanje, zdrav moral, osjećaj uspješnosti, snalažljivost, okretnost, pravo na pogrešku i prihvatanje pogrešaka kod sebe i drugih.
U okviru produženog boravka postoji niz programa koji su već uključeni u cijenu: engleski jezik, programiranje i robotika, STEM radionice, yoga, gluma, art&dizajn, 3D dizajn i printanje, gardening lab, cooking lab te muzička radinica. Radionice se mijenjaju na sedmičnoj i mjesečnoj osnovi. U produženom boravku djeca uče kroz igru i zabavu, te završavaju svoje domaće zadatke.

Cijena produženog boravka sa svim navedenim aktivnostima, prevozom djece u/iz škole, kao i obrocima je 350,00 KM.
School & School pored produženog boravka nudi preko 20 različitih programa u okviru kojih polaznici imaju priliku da usvoje znanja i vještine iz oblasti stranih jezika, robotike i programiranja, robotičkog inžinjeringa, Youtube vještina, škole muzike (violina, klavir, gitara), te mnogo drugih programa. Posebno treba istaći programe za pačiće (uzrast od 4 do 6) godina, Lego Think Tank, Lego Art&Dizajn i Lego inžinjering.

Za sve dodatne informacije pišite nam na: schoolandschooltuzla@gmail.com ili pozovite na broj: +387 60 3089783. Posjetiti nas možete u Tuzli na adresi Klosterska br. 5, neposredno u blizini KŠC Tuzla.
(Tuzlanski.ba)

Posljednji postovi