PRIJAVI SE – EU Business School

Želiš da započneš ili nastaviš svoje studije vani? Da studiraš na međunarodno priznatim i akreditovanim univerzitetima? Da nakon završetka fakulteta imaš priliku da odradiš praksu u struci i odmah se zaposliš? Želiš da jedan semestar studiraš u Munich-u ili Barceloni, a drugi u Genevi ili Montreux-u?
Zvuči nevjerovatno, ali jako moguće uz EU Business School!!!

Osnovana 1973. godine, EU Business School (EU) je međunarodna, profesionalno akreditovana biznis škola (univerzitet) sa kampusima u: Barseloni, Ženevi, Montrou i Minhenu.
EUBS priprema sljedeću generaciju svjetskih poslovnih lidera njegovanjem međunarodnog i kulturno različitog studijskog okruženja.
Kao odgovor na stalno promjenjivo međunarodno poslovno okruženje, programi EU usredotočeni su na najnovije trendove u poslovanju kako bi se osiguralo da studenti posjeduju odgovarajuće vještine i znanje da bi bili uspješni poslovni lideri.
Misija EU poslovne škole je da doprinese globalnoj zajednici pružanjem opsežnog i dubinskog međunarodnog poslovnog obrazovanja koja će studente učiniti budućim liderima u svijetu biznisa.
Ono što je super stvar jeste da je upis tokom cijele godine i da postoji više upisnih rokova, tako da se možete prijaviti već danas!
Bachelor: Oktobar, Februar, Jun i August
Postgraduate: Master & MBA: Oktobar, Januar i Mart
Tokom studija, dozvoljeno je da mjenjate kampuse, odnosne možete studirati jednu godinu (semstar) u jednoj državi, a drugu u nekoj drugoj.
Također, postignuta je i akademska saradnja za dual qualification University of Derby i University of Roehampton koji daju državno priznatu diplomu.
Test engleskog jezika je neophodan kako biste mogli pohađati nastavu (IETLS ili TOEFL). Za studente koji nemaju navedeni certifikat o poznavanju jezika, mogu kod nas da odrade English test u pisanoj verziji ili kao skype intervju.
Ono što karakteriše europski način studiranje, jeste da većina studenata, radi zarađuje i sama sebi plaća školovanje, pa tako i ovdje slučaj.
Svaki student ima priliku da radi do 20h nedeljno sa studentskom vizom, a univerzitet im pomaže u pronalaženju posla ili prakse, Career Service department je zadužen za to.
Super stvar je što školarinu možete plaćati u ratama!
Ljude sa naših podneblja privlače lokacije: Barselona i Minhen.
Samo još neke od karatkeristika ovog programa su:

  • Pragmaticnost
  • Mogucnost prakse
  • Networking

Ukoliko želite da se prijavite ili imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.
Nemanja Tadić nemanja.t@experience.edu.rs ili
Katja Misimović k.misimovic@euruni.edu

Posljednji postovi