Prijavi se na besplatne psihološke grupe podrške Psihološkog savjetovanja Incrementum

Sve veći broj klijenata se javlja na psihološko savjetovanje zbog anksioznosti, paničnih napada, neobjašnjivog osjećaja straha i brige. I većini je nešto zajedničko: misle da se to dešava samo njima.

Zbog toga sam odlučila da organizujem grupe podrške kroz Psihološko savjetovanje Incrementum. Zahvaljujući Startup studiju i Sparkasse Bank učešće na grupama je BESPLATNO.
Zašto grupe podrške, a ne individualno savjetovanje?
Zato što nam je važno da čujemo druge koji imaju ista ili slična iskustva. Zato što nam pomaže da se povežemo sa drugima. Zato što nam je bitno ne samo da nas neko sasluša, već i da osjetimo sa nas zaista razumije. I ono što je najvažnije: čak i onda kada nismo baš raspoloženi i zainteresovani za aktivno učešće na grupi, grupa ima utjecaj na nas. Slušamo, ulazimo u procese grupe i onda kada nam se čini da smo samo fizički prisutni.
Naše grupe podrške su počele sa susretima prošli vikend (8.5.2021. godine), ali se još može priključiti. Ako primjećuješ promjene na sebi, koje ne moraju nužno uključivati simptome koje sam navela na početku članka, pozivam te da se javiš i vidiš/čuješ kako grupa funkcioniše. Nakon kratkog razgovora, procijenit ćemo koja od tri grupe bi ti najviše odgovarala.
(lonac.pro)