Prijavi se na plaćenu online praksu u loncu i uplovi u svijet digitalnih medija!

Ukoliko te zanimaju digitalni mediji i želiš da naučiš kako funkcioniše najveća regionalna online zajednica, prijavi se za praksu u loncu do 1.3.2021.


Da li možete da vjerujete da je već prošlo 6 mjeseci od našeg poslednjeg lonac internship poziva?  Vrijeme brzo prolazi kad se dobro provodiš, pa je tako i nama u loncu prošlo ovih pola godine. Mnogo stvari se desilo, puno priča se ispričalo, dosta ljudi se poguralo…  
Zato je sada došlo vrijeme da se našem timu pridruže nova lica i nove energije!  
Ako te nerviraju notifikacije, ne pratiš pretjerano društvene mreže i trendove, ne ide ti pisanje od ruke… onda ovaj poziv definitivno nije za tebe  U suprotnom, nastavi da čitaš, vjerujem da će ti se dopasti šta smo spremili.
Sigurna sam da te, kao i nas, izluđuju klasični pozivi za internship sa istim, suvoparnim rečenicama koje ti praktično ništa ne kažu, šta ćeš tačno raditi i šta možeš da očekuješ. Zato mi imamo pripremu – da provjeriš da li ti ZAISTA treba da se prijaviš na ovaj poziv! 

  1. Prvi korak je da pogledaš Retrospektivu 2020. u loncu. Ne pretjerujem kada kažem da to nije ni polovina onoga što se izdešavalo u našoj zajednici, ali je dovoljno da stvoriš sliku šta sve radimo. Nije ti too much? Svaka čast, nastavi dalje
  2. Drugi korak je da pogledaš kako je izgledala praksa našeg prethodnog interna Nedima – Kako mi je prošla praksa u loncu?

Dopada ti se kako je izgledalo njegovo iskustvo? Vidiš sebe u sličnoj ulozi? Onda si definitivno na pravom mjestu.
Više informacija snagalokalnog.ba