Prijavi se na plaćenu praksu i stekni (prvo) radno iskustvo ili se okušaj u novom zanimanju!

Pošalji svoju prijavu do 27.9. u 14h i postani dio našeg tima!

PRIJAVI SE OVDJE

Koliko bi te daleko mogla odvesti plaćena praksa u lonac zajednici? Samo za početak, dat će ti željeni pogled iznutra na dinamičan svijet vođenja (online) zajednice, kreiranja sadržaja, te niz prilika i odgovornosti koje se nalaze u samom centru digitalnog doba. Steći ćeš dragocjeno radno iskustvo koje možeš primijeniti u gotovo svakom poslu – bilo da želiš da radiš u državnom, privatnom sektoru ili da pokreneš sopstveni biznis. Najviše od svega, osjećat ćeš se dobro jer ćeš kroz ovaj angažman činiti i nešto vrijedno za svoje okruženje.

Kroz lonac internship program želimo da ti pomognemo da proširiš svoje potencijale i mogućnostistekneš (prvo) radno iskustvo ili se okušaš u novom zanimanju.

ROK ZA PRIJAVE 27.9.2023. u 14h
LOKACIJA Bosna i Hercegovina

Hibridni način rada – remote i povremeni dolazak u kancelariju u Sarajevu 

RADNO VREME Radnim danima, 9-15h
HONORAR 350 KM
PRVI RADNI DAN 9.10.2023.

 

                                                           ŠTA ĆEŠ RADITI NA PRAKSI?                                                           

  • Učit ćeš od mentorica sa višegodišnjim iskustvom u oblasti community building-a, content creation-a i digitalnog marketinga;
  • Koristićeš brojne alate, programe i aplikacije, poput Office365, Canve, SharePointa, Asane, OneDrive-a…;
  • Naučićeš sve ono za šta te formalno obrazovanje nije pripremilo – brojne poslovne vještine koje će ti koristiti za dalji razvoj karijere;
  • Imat ćeš priliku da pokažeš svoju kreativnost i iskoristiš svoju maštu prilikom kreiranja interesantnog sadržaja za lonac zajednicu;
  • Svaki dan će ti biti drugačiji, učit ćeš uvijek neke nove stvari i imati različite aktivnosti, a ono što je sigurno, nikada ti neće biti dosadno.

Pošto više volimo da drugi pričaju o nama, pogledaj kako je izgledalo lonac internship iskustvo naše trenutne internice Ivane i bivše internice Ilhane. ????

Ilhana Osmanković: Koja znanja nosim sa prakse u loncu? Koje bi aplikacije i tebi mogle biti korisne?

Također, pogledaj video intervju s našom bivšom internicom Ilhanom, koji ti može dati bolji uvid u cjelokupno iskustvo. ????

A evo zašto su drugi mladi dio naše zajednice i kako su iskoristili različite prilike iz lonca. ????

 

Iako ćeš učiti o poslovnim vještinama i profesionalnom odnosu prema radu, uvijek ima prostora i za neformalne teme i diskusiju, pa zato naša grupa iz ugla naše internice Nadinenekad izgleda i ovako.

Ako ti se dopada da radiš i učiš zajedno sa našim timom, klikni na PRIJAVI SE OVDJE! na vrhu ove stranice, popuni i pošalji prijavu do 27.9. u 14h, a nakon selekcije ćeš dobiti povratnu informaciju da li prolaziš u naredni krug ili ne.

NAPOMENA: Uvažit ćemo samo prijave poslate kroz lonac zajednicu.   

Ukoliko imaš bilo kakvih tehničkih problema, javi se našoj tehničkoj podršci.

Sretno!

 

Preuzeto sa: hocu.ba

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“