Prijavi se na plaćenu praksu u Fondaciji Mozaik i započni učenje o primjeni digitalnih alata!

Ukoliko te zanima IT svijet i želiš da naučiš nešto novo o bazama podataka, digitalnoj transformaciji, ali i savladaš korištenje različitih digitalnih alata, prijavi se za plaćenu praksu u Fondaciji Mozaik do 5.4.2023. godine.

Zamišljaš li rad u dinamičnom okruženju sa stručnim ljudima koji će sa tobom nesebično dijeliti znanja i iskustva iz IT oblasti? ???????? Kada se spomene IT nije ti prva asocijacija kodiranje, već te više zanima da učiš o bazama podataka, digitalnoj transformaciji i želiš naučiti koristiti različite digitalne alate? Onda si na pravom mjestu!

Pogledaj ispod koji su kriterijumi za prijavu, kako će izgledati tvoja praksa i druge bitne informacije. ????

Kriteriji 

  • Iz Bosne i Hercegovine si;
  • Imaš 18-35 godina;
  • Studiraš na nekom od tehničkih ili srodnih fakulteta;
  • Imaš malo prethodnog radnog iskustva ili ga nemaš uopšte.

Šta su naša očekivanja od tebe? 

Očekujemo da si spremna ili spreman na rad i učenje, u suprotnom ti ova praksa neće donijeti očekivano. Kao što smo napisali iznad, ne tražimo ogromno znanje niti kilometarski CV, već proaktivnost, energiju i usvajanje i primjenu novih znanja!

Kako ćeš raditi? 

Radno vrijeme je 6 sati dnevno, radnim danima. Radit ćeš iz naše kancelarije u Sarajevu, ali može se desiti da nekada radiš i online. Imamo razumijevanja za tvoje privatne obaveze kao što su npr. ispiti na fakultetu i u tom slučaju se sa svojim timom dogovaraš oko planiranja i izvršavanja svih obaveza vezanih za internship. Praksa će trajati 3 mjeseca, od 15. aprila do 15. juna 2023. godine, a tvoj honorar će iznositi min. 300 KM.  

Šta sve obuhvata praksa? 

Nakon procesa selekcije, izabrat ćemo jednu internicu ili interna koji će biti angažovani za praksu u IT odjelu. Ako baš ti postaneš dio tima naučit ćeš kako uspješno voditi proces digitalne transformacije, te ćeš raditi na različitim IT projektima, održavanju IT opreme te unosu podataka u baze.

Šta mi nudimo? 

Prije svega, nudimo ti mogućnost učenja u dinamičnom okruženju i rad na razvoju digitalnih alata. Upoznat ćeš se sa Office 365 administracijom koja će ti sigurno biti od koristi u budućim poslovima i definitivno će ti biti vrijedna stavka u CV-u. Pored toga, upoznat ćeš se sa Asanom, Salesforce i drugim IT alatima.

Vjerujemo da ti najviše znači da pročitaš iskustva bivših interna i internica i iz prve ruke saznaš kako će ti ova prilika pomoći u profesionalnom razvoju. Zato u nastavku pročitaj šta Faruk Čovrk kaže o svom iskustvu u ovom timu:

Pošto smo stigli do kraja teksta, vrijeme je da razmisliš da li ti se sviđa ideja i da li te zanima ova prilika? Ako je tvoj odgovor da, registruj se u loncu (ako već nisi) i kreni sa popunjavanjem prijave.

???? Rok za prijave je 5.4.2023. godine u 23:59, a 5 danaod zatvaranja prijava ćemo ti javiti da li prolaziš u drugi krug ili ne.

Ukoliko imaš nekih tehničkih pitanja ili problema, možeš da pišeš lonac tehničkoj podršci na LONAC SUPPORT.

Sretno! ????

lonac.pro