Prijavi se na REACT trening

Nudimo ti jedinstvenu priliku da usvojiš znanja iz JavaScript framework-a: REACT, što ti pruža izvrstan head start za tvoje sljedeće poduhvate u svijetu web developmenta ????

????Prijavi se na REACT trening i potpuno besplatno pohađaju 20h interaktivne edukacije iz programiranja i to u sljedećim terminima. Tačni termini se nalaze u opisu forme za prijavu do koje možete doći preko linka u opisu našeg profila????

‼️Za učešće je potrebno predznanje iz HTML-a, CSS-a i osnova Javascripta

Trening se održava u Sarajevu, te organizator nije u mogućnosti da pokrije putne troškove i smještaj za učesnike izvan Kantona Sarajevo. Pored toga, od učesnika se očekuje da tokom edukacije koriste vlastiti laptop.

????‍???? Predavač je iskusan programer sa višegodišnjim iskustvom rada u IT sektoru koji redovno koristi React framework u svom radnom okruženju.

⏳Rok za prijavu je 26.5.2023. do 16:00. Odabrani polaznici će biti obaviješteni 27.5.2023. do kraja dana.

Prijavi se i pridruži nam se u izvrsnoj atmosferi i produktivnom radu.

⭐Ovaj trening se realizuje u sklopu projekta “Empowering future workforce and leaders of IT industry in BiH” kojeg implementira član našeg udruženja. Cilj projekta jeste kreirati prilike za usvajanje znanja iz oblasti IT-a koja su tražena na tržištu rada. Projekat je finansiran grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State) kroz BOLD program malih grantova. Hvala @usembassybih na podršci koju pružate aktivnim mladim ljudima.

“Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“