PRIJAVI SE – Radionica za studente ”DA LI JE GLAS MLADIH BITAN”?

Kampanja #TvojGlasJeBitan će u Sarajevu, Homework HUB – 13. septembra u 14h održati radionicu za studente pod nazivom „Da li je glas mladih bitan“
Studenti, kao budući akademski građani bosanskohercegovačkog društva, trebaju da izađu na izbore i donesu pravu odluku, koja će pozitivno uticati na njihovu budućnost.Ovo je odlična prilika da naučite nešto novo, kao i to da identificirate probleme unutar lokalne zajednice.
Слика може да садржи: у затвореном и текст
Pozivamo sve studente Univerziteta u Sarajevu da se prijave putem ovog Google Forms obrasca i na taj način na vrijeme osiguraju svoje mjesto na radionici.
Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScySYVu4gaxBUKKMSncTxFRgxmPYfNXFlyYNtCtb2yiMorMBg/viewform
Obzirom da nam je sigurnost jako važna, javnoj diskusiji može prisustvovati maksimalno 30 učesnika uz obavezno pridržavanje zaštitnih mjera (nošenje maske tokom trajanja radionice je obavezno kao i upotreba dezinfekcionih sredstava na ulazu). Zbog toga vas molimo da vaše mjesto na javnoj diskusiji osigurate na vrijeme prijavom na pomenuti obrazac
Kampanja #TvojGlasJeBitan pokrenuta je od strane mladih ljudi i ima za cilj razvijanje svijesti građana Bosne i Hercegovine o važnosti učestvovanja u izbornom procesu te zauzima isključivo neutralan stav i ne propagira politički program niti jedne političke partije, već zagovara samo i isključivo važnost učestvovanja u izbornom procesu.
Zbog toga na događajima nastojimo okupiti mlade ljude različitih stavova koji pripadaju različitim društvenim grupama jer je svaki glas podjednako važan bez obzira na različite stavove i narative.
Vidimo se u Sarajevu, dobro nam došli!