Prijavi se! YouthSpeak Forum 2021

Želiš karijerni napredak ali ne znaš da li si na pravom putu do svoje željene karijere?

YouthSpeak Forum je događaj koji organizuje AIESEC, najveća omladinska, nevladina i apolitična organizacija u svijetu, koja svoje sjedište ima i u Bosni i Hercegovini. Ovaj događaj iz godine u godinu okuplje više od 500 mladih ljudi iz cijele BiH, a ima za cilj da poveže mlade ljude sa liderima iz javnog sektora i omogući im razmjenu mišljenja i ideja.
Ovogodišnji YouthSpeak Forum će biti održan 19. juna u periodu od 10:00 do 16:00h putem interaktivne platforme Hopin, tj. u online izdanju.
Sajamski koncept na koji smo dosad navikli prenosimo na online formu u obliku virtualnih štandova i radionica. Međutim, to ne umanjuje iskustvo samog Foruma. Spremili smo raznovrstan sadržaj kojem će učesnici u toku dana imati priliku prisustvovati prema njihovim ličnim preferencijama. Na ovaj način bi mladi u Bosni i Hercegovini dobili priliku da se približe poslovnom svijetu i saznaju informacije o istom iz prve ruke.
Pravo učešća na forumu imaju sve mlade osobe koje žele da razviju svoje vještine i nauče nešto više o poslovnom ambijentu koji trenutno vlada i situaciji na tržištu, te čak i postanu dio tržišta rada. Naši gosti na Forumu su lideri svojih sektora od kojih se može mnogo naučiti o poslovnoj situaciji u BiH, kao i direktno stupiti u kontakt s njima.
Email: umma.kosovac@aiesec.net / Web: www.aiesec.ba / Kontakt broj: +387 62 681 855
Stoga ne oklijevaj, prijavi se i ne propusti odličnu šansu! Prijave traju do 18.06.2021. godine.
Vidimo se na YouthSpeak Forumu!
Sve detaljnije informacije možeš pronaći na našim Facebook i Instagram profilima (@youthspeak.bih)
Prijaviti se putem LINKA