Prijavi se za Adventographer Travel stipendiju

Program stipendije Adventographer Travel dostupan je svim studentima iz cijelog svijeta, koji su trenutno upisani na redovne studije u njihovim institucijama. Prijave se vrše sa fotografijama koje su snimljene tokom putovanja, u zemlji ili inostranstvu i esejem. 

OBLAST:

Sve oblasti

OPIS:

Vjerujemo da su putovanja katalizator za promjene, lični rast, prihvatanje i toleranciju. Strastveni smo prema putovanjima i bijeleženju jedinstvenih trenutaka koji se mogu promjeniti u životu i koji se mogu dogoditi tokom tih avantura. Osoblje Adventografa je ponosno što nudi dvogodišnju stipendiju od 1500 dolara jednom srećnom aplikantu u svakom jesenjem i proljećnom semestru.
Pošaljite nam svoju najbolju putničku fotografiju, praćenu esejem, o tome zašto su vam ta uspomena ili trenutak posebni. Nema ograničenja osim vaše kreativnosti. Svaka fotografija koju ste snimili tokom putovanja može se takmičiti. Pobednika ćemo odlučiti na osnovu kvaliteta fotografije i dostavljenog eseja.

USLOVI:

Stipendija Adventographer Travel otvorena je za studente širom svjeta. Svaki student koji je upisan na redovne studije u njihovim institucijama. Jedino ograničenje je da prijave moraju biti na francuskom ili engleskom jeziku.

NAČIN PRIJAVE:

Prijavljivanje se vrši putem e-pošte. Prikupite potrebne dokumente i pošaljite ih e-poštom na Scholarship@Adventographer.com. U red predmeta dodajte „Zahtev za stipendiju za putovanja“.
Potrebni dokumenti:

  • Fotografija koju ste snimili, veličine najmanje 1000 piksela na dugačkoj strani, u JPG / JPEG formatu, nazvana prema formatu [Ime] [Prezime] .jpg
  • Esej kratkog formata od 1000 reči u DOC / PDF formatu, samo na francuskom ili engleskom jeziku (ako engleski ili francuski nisu vaš prvi jezik ili koristite prevodioca, uzmite u obzir ovo u svom podnesku), dodajte svoj ime, adresu i kontaktne podatke, imenovani u formatu [Ime] [Prezime] .pdf
  • Dokaz o registraciji u vašoj školi – dovoljna je važeća studentska knjižica.

ROK ZA PRIJAVU:

01.09.2021.
Za više informacija, posjetite zvanični sajt.