Prijavi svoju biznis ideju i #startupuj

Imaš ideju za biznis, a ne znaš odakle ili kako da počneš? Zanimaju te iskustva i savjeti iz prve ruke onih koji su već napravili uspješne preduzetničke priče? Želiš praktično unaprijediti svoju biznis ideju i naučiti kako je kvalitetno predstaviti?

Onda #startupuj i prijavi svoju biznis ideju! 

Startup studio Bihać i Grad Bihać povodom godišnjice otvaranja Studija nudi nove prilike za mlade koji žele razvijati svoje startup ideje.

Ukoliko imaš od 18 do 35 godina, sa područja si Unsko-sanskog kantona, imaš biznis ideju (a nemaš već registrovan biznis), prijavi se na takmičenje za najbolju startup ideju. Ideju možeš prijaviti samostalno ili u timu do tri osobe.
Takmičenje će se održati sredinom jula 2021. godine na kojem ćeš predstaviti pitch svoje startup ideje nezavisnoj komisiji i možda baš ti osvojiš jednu od tri novčane nagrade.

Najbolje ideje će biti nagrađene novčanim nagradama i to:
1. mjesto 800 KM
2. mjesto 500 KM
3. mjesto 300 KM
Ako procijenimo da tvoja ideja ima ekonomski potencijal dobit ćeš priliku i za dodatnu podršku Startup studija u vidu partnerskog ulaganja kapitala do 40 000 KM kao i mentorsku podršku za razvoj budućeg startupa.

Sve što je potrebno jeste da se prijaviš najkasnije do 13.6.2021. (23:59) tako što ćeš odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja o sebi i ideji koju prijavljuješ na takmičenje.

Želiš startupovati, ali te brine što nemaš dovoljno iskustva?
Ništa ne brini. Prije samog takmičenja imat ćeš priliku prisustvovati seriji predavanja i radionica na kojima ćeš moći na primjeru vlastite ideje više učiti o razvoju prvog prototipa, kako da napišeš biznis plan i odrediš svoju marketing strategiju, zatim kako da napraviš finansijske projekcije i naposljetku kako da pripremiš pitch.
Predavanja i radionice će biti besplatne, ali sa ograničenim brojem mjesta. Zato se potrudi da napišeš kvalitetnu prijavu za takmičenje i osiguraj svoje mjesto na svim predavanjima i radionicama!
Želiš startupovati, ali ti treba inspiracija i ohrabrenje?
Mislili smo na sve. U Startup studiju Bihać ćeš imati priliku upoznati i razgovarati sa uspješnim preduzetnicama i preduzetnicima koji su nekad bili na tvom mjestu i odlučili se startupovati bez obzira na sve izazove i dileme koje su imali pred sobom. Sigurni smo da će ti njihove priče biti vjetar u leđa da što uspješnije startupuješ!
⬇️ Prijavi se čim prije i #startupuj s nama! ⬇️
  LINK