Prijavite se na Infobip Algoritamski Izazov i osvojite vrijedne nagrade

Infobip, jedna od vodećih regionalnih IT kompanija i globalna komunikacijska platforma, organizira prvi “Infobip Algoritamski Izazov” u BiH, u januaru 2021. godine.
Hocu.ba
Algoritamsko takmičenje će se održati 11.01.2021. i 13.01.2021. godine u periodu između 17:00 i 19:00 sati, a glavni cilj je upoznavanje i druženje svih koji imaju interes i strast za rješavanjem algoritamskih problema.
Infobipova komunikacijska platforma obrađuje mnogo podataka, što znači da njihovi inžinjeri rješavaju specifične algoritamske izazove u svakodnevnom poslu, te moraju imati potrebna znanja za optimizaciju i rješavanje kompleksnih problema.
Osim prilike za druženje, zabavu i razmjenu znanja, najbolji među onima koji odluče prihvatiti ovaj izazov će biti vrijedno nagrađeni:
• Prvo mjesto – 1500 KM
• Drugo mjesto – 750 KM
• Treće mjesto – 500 KM
• Nagrada za izvrsnost – 250 KM
Prijaviti se mogu svi koji žele testirati svoje poznavanje algoritama, a dolaze iz BiH (bez obzira na dob, spol, stepen obrazovanja ili dosadašnje iskustvo), osim uposlenika Infobipa. Prijava za učešće otvorena je do 4. januara 2021. putem online forme.
Izrada i ocjenjivanje zadatka će se vršiti putem CMS (Contest Management System) softvera, a proglašenje pobjednika će se održati 15.01.2021. godine.
Za više informacija o takmičenju pogledajte dokument sa pravilima učešća.
 
(klix.ba)

Posljednji postovi