Prijavite se na konkurs za naučna istraživanja, Japan

Global Young Academi daje glas mladim naučnicima širom svijeta . Aktivnosti Global Young Academi fokusiraju se na nauku i politiku, istraživačko okruženje, naučno obrazovanje i dostignuće, kao i na sveobuhvatnu temu GIA i UN-ove ciljeve održivog razvoja.
Japan će proglasiti vanredno stanje u trajanju do šest mjeseci |  Preporod.infoOBLAST:
Naučna istraživanja
OPIS
GYA je posvijećena širokom spektru programa širom svijeta kako bi podržala mlade naučnike, promovisala nauku širokoj publici, uključila se u raspravu o politikama i podstakla međunarodnu i interdisciplinarnu saradnju. Oni posebno podstiču žene i podnosioce zahteva iz različitih manjinskih grupa, kao i iz različitih disciplina, uključujući prirodne, fizičke i društvene nauke, kao i umjetnosti i humanističke nauke, kao i ljude koji rade u vladinom, industrijskom i nevladinom sektoru, da se prijave.
USLOVI
Poziv je otvoren za sve naučnike koji rade u bilo kojoj disciplini zasnovanoj na istraživanju, uključujući prirodne, fizičke i društvene nauke, kao i umjetnosti i humanističke nauke.
NAČIN PRIJAVE
Prijave kandidat treba popuniti , a uz njih treba priložiti motivaciono pismo. Popunjavanje aplikacije traje oko 30 minuta, obrazac se može sačuvati u bilo koje vrijeme i kasnije obrađivati. Kako biste se dobro pripremili, ovde možete naći pitanja za eseje unaprijed kao preuzimanje. Podnosioci zahtjeva moraju pokazati jasnu posvijećenost stvaranju razlike u društvu. Doktorat ili ekvivalent je uslov za kandidate
ROK ZA PRIJAVU:
15. septembar 2020. na linku https://app.globalyoungacademy.net/…
Detaljnije: https://globalyoungacademy.net/call-for-new-members/
(hocu.ba)