Prijavite se na online kurs o izradi slika u grafičkom dizajnu

Kalifornijski institut umjetnosti organizuje seriju online kurseva koji se tiču elemenata grafičkog dizajna. Na ovom kursu polaznici će učiti o izradi slika.

OBLAST:

Grafički dizajn

OPIS

Ovaj kurs je dio dugoročnog programa Grafički dizajn koji organizuje Kalifornijski institut umjetnosti putem Coursera platforme. Konkretno, vi ćete ovom prilikom da:
– eksperimentišite sa nizom materijala i tehnika kako biste napravili slike za grafički dizajn
– proširite svoj vizuelni riječnik u smislu stvaranja i razgovora o poslu, kako biste razgovarali o svom radu i radu drugih
– naučite kako da pravite, manipulišete i uređujete slike da biste kreirali kompozicije, što će na kraju kulminirati dizajnom i produkcijom knjige zasnovane na slici.
Prva polovina kursa prilika je za eksperimentisanje i istraživanje izrade slika kako biste proširili svoj vizuelni riječnik. Stvorićete komade koji su izražajni, meditativni ili „dizajnirani“ za podsticanje, evociranje, eksperimentisanje, snimanje, objašnjavanje ili isprobavanje medija.
Kurs možete pohađati besplatno preko audit opcije, a ukoliko želite da dobijete sertifikat morate platiti 49 dolara.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani

NAČIN PRIJAVE

Možete se prijaviti putem linka.

ROK ZA PRIJAVU:

u toku
Detaljnije na:
https://www.coursera.org/learn/image-making?specialization=graphic-design&ranMID=40328&ranEAID=PrI6uc%2FPy2A&ranSiteID=PrI6uc_Py2A-peWcRTFhMBrFnK7GSFoNLg&siteID=PrI6uc_Py2A-peWcRTFhMBrFnK7GSFoNLg&utm_content=10&utm_medium=partners&utm_source=linkshare&utm_campaign=PrI6uc%2FPy2A
(mladiinfo.me)