Prijavite se za besplatno predavanje na Cotrugli poslovnoj školi

Da li često imate utisak da živite u “brzoj traci”? U takvim situacijama lako se može dogoditi da zaboravljate sopstvene potrebe. Možda uspješno vodite druge, ali koliko uspješno vodite sebe?

Cotrugli Business School poziva vas na Leadership Tuesdays with Mike George – seriju webinara na kojima ćete “usporiti” i usvojiti nove uvide koji će vam pomoći da budete briljantan lider. Četvrti webinar ovog serijala će se održati u utorak, 25. maja 2021. u 15.00 sati. Webinar će pružiti praktične alate kako da vladate sopstvenom sudbinom i razjasnite svoje životne izbore. Pročitajte više i prijavite se ovdje.

MBA koji čini razliku

Tokom karijere potreba za kontinuiranim napretkom mnoge poslovne ljude dovodi do MBA programa kojim osnažuju svoj profesionalni i lični razvoj. Odluka o upisu MBA programa donosi se nakon detaljnog istraživanja kako biste bili sigurni da ste za sebe odabrali onaj najbolji. Reputacija poslovne škole, snaga poslovne i alumni mreže, akreditacija programa i vrhunski predavači su kriterijumi koji garantuju kvalitet MBA programa.

Dugogodišnja tradicija

Cotrugli Business School se u našoj regiji profilisala kao vodeća škola u poslovnoj edukaciji. Škola okuplja preko 2,300 alumnija, a njeni programi su međunarodno akreditovani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima garantuje prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitet predavača, iskustvo i relevantnost polaznika kao i dodatne aktivnosti koje podržavaju umrežavanje polaznika. “Cotrugli MBA programi pružaju sveobuhvatni pristup menadžerskom obrazovanju, i kao takvi, jedinstvena su podrška uspješnom razvoju karijere”, tvrdi Katarina Vladić, izvršna direktorica Cotrugli poslovne škole.

Vodeći standard poslovne edukacije

MBA titula označava svjetsko priznanje vašeg znanja, sposobnosti i statusa. MBA programi doprinose usavršavanju menadžera u vođenju i upravljanju poslovanjem kroz bilo koji izazov. Bez obzira gdje planirate da izgradite karijeru, MBA će povećati vaš poslovni kredibilitet. Temeljna vrednost MBA programa je primjenjivost svega što naučite na stvarne situacije u svakodnevnom poslovnom svijetu. Podstiče kreativno razmišljanje, daje pregled aktuelnih trendova u međunarodnom poslovanju i upoznaje vas sa najnovijim tehnikama upravljanja i suočavanja sa izazovima. Kroz metodu studija slučaja polaznicima se omogućuje rad na stvarnim poslovnim slučajevima iz cijelog svijeta, sa naglaskom na lokalna tržišta.
Potvrđuje to i Zorana Milidrag (Predsednik i eCommerce konsultant, eCommerce Asocijacija Srbije), alumni 10. generacije Executive MBA programa: “Prednost Cotrugli EMBA je, što za razliku od drugih, prati trendove u modernom biznisu i, u skladu sa tim, dopunjuje izbor modula. Pored aktuelnih edukativnih tema, sve module drže profesori koji se aktivno bave i biznisom i u mogućnosti su da prenesu svježa iskustva. Ukoliko želite da vaše profesionalno iskustvo proširite izvan granica naše zemlje, ove dvije godine biće za vas neprocjenjivo iskustvo.”

Široka mreža kontakata

Jedna od najvećih prednosti pohađanja MBA programa je prilika da se povežete sa talentovanim poslovnim ljudima. To ne dovodi samo do novih poslovnih iskustava i potencijalne buduće saradnje u radnom okruženju, već i do cjeloživotnog prijateljstva. “Tokom studija, sam usvojio nova znanja i vještine, stekao regionalnu mrežu kontakata i samopouzdanje da napustim korporativni svijet i otisnem se u preduzetničke vode. Danas, 3 godine nakon diplomiranja, ponosni sam vlasnik 3 uspješne firme”, tvrdi Kenan Kekić (Co-founder i CEO, Smart Business Solutions doo, Co-founder Vox Med d.o.o. Serbia; Co-founder eDoktor Limited UK), alumni 10. generacije Executive MBA programa.

Krug renomiranih predavača

Dobijanje pravih smjernica, kvalitetnog znanja i sticanje novih vještina u ovom kontekstu presudno je za povećanje povrata na investiciju. U Cotrugli poslovnoj školi je zato tim predavača pažljivo izabran. Riječ je o svjetski priznatim predavačima koji vas najbolje pripremaju za promjene koje se odvijaju u modernom biznisu i otkrivaju trikove za potpuno ostvarenje vašeg potencijala. “Profesori su imali puno praktičnog iskustva iz stvarnog posla, otvorili su vrata za moj dalji razvoj i pružili neophodno znanje za inovaciju i podizanje nivoa poslovanja u mojoj kompaniji”, Nenad Lazović (Direktor prodaje, Pharma and Baby Channels, Keprom Group), iz Executive MBA 9 generacije.
Za sve koji žele da upišu MBA program, u toku su upisne pogodnosti gdje možete da uštedite 40% školarine za E/MBA program. Saznajte više.
(klix.ba)