Prijavite se za besplatnu online radionicu „Booking.com za početnike“

ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, organizuje besplatnu online radionicu „Booking za početnike“, koja će se održati u srijedu, 21. oktobra, u 18:30h. Radionica se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“
Booking.com za početnike
OBLAST:
Turizam
OPIS:
Glavne karakteristike i benefiti ove platforme, dobre primjere iz prakse, kako se kreira profil koji je u skladu sa potrebama biznisa, kako se postavljaju sve potrebne informacije o ponudi i kako se kreira način plaćanja. Sve odgovore i informacije o Booking.com djeliće Igor Stojanović koji ima preko osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koja su namijenjena turizmu, ugostiteljstvu i marketingu.
Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori mogu se prijaviti za onlajn radionicu gdje će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad. Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je tekuća godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja.
Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore.
 USLOVI:
Na radionicu se mogu prijaviti svi zainteresovani kandidati, a jedini je uslov posjedovanje Facebook profila.
NAČIN PRIJAVE:
Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti putem linka koji je dostupan na adresi: https://bit.ly/3nSxz7v
ROK ZA PRIJAVU:
20.10.2020. godine.
Detaljnije: https://bit.ly/3nSxz7v
(mladiinfo.me)
 

Posljednji postovi