Online radionica – Email marketing u službi turizma

Naše istraživanje je pokazalo da je u poslednjih 12 meseci email, pored Facebook-a, bio digitalni alat koji se najviše koristio u turizmu u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Email je digitalni alat koji se svakodnevno koristi u poslovnoj komunikaciji, međutim mnogi nisu upoznati sa njegovim značajnim potencijalima kad je u pitanju marketing, promocija i prodaja.
Upravo zato smo rešili da peta online radionica bude posvećena baš email marketingu!
Prijavite se na: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_179hIExLQsiq8KGeSC9sYQ
Saznate kako da podstaknete promociju i prodaju putem ovog digitalnog alata!
Kada se prijavite, stići će vam mail sa linkom za praćenje radionice na ZOOM platformi koja će se održati u četvrtak, 18. novembra u 18:00h. Učešće je potpuno besplatno!
Na radionici posvećenoj email marketingu ćete saznati i naučiti kako da kreirate profil na MailChimp platformi, kako da gradite email bazu u skladu sa GDPR propisima, kako da kreirate uspešnu email kampanju sa svim vizuelnim elementima i sadržajem kao i da pratite njene rezultate. Sve odgovore i informacije o email marketing kampanjama dobićete od Marine Ugrinić, Social media menadžerke u ICT Hub-u. Marina poseduje bogato iskustvo u oblasti komunikacija, odnosa sa javnošću, digitalnog marketinga i upravljanjem projektima u raznim sektorima, a kao jedan od svojih najistaknutijih kvaliteta u radu ističe veštu transformaciju komunikacijske infrastrukture.
Pozivamo sve predstavnike malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori da se prijave na onlajn radionicu i da putem interaktivnog predavanja, razmene iskustava, individualnih vežbi, konsultacije sa predavačem na licu mesta i materijala za budući rad unaprede svoje veštine i poslovanje.
Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.me iz Crne Gore.
Fb event