Prijavite se za Erasmus+ projekat u Hrvatskoj

 

Outward Bound Croatia poziva sve zainteresovane da se prijave za volontiranje u projektu ,,Every Grain Counts” u periodu od dvije nedjelje koji će se održati na ostrvu Rab u Hrvatskoj. Program volontiranja nudi 2 nedjelje sa 25 volontera iz različitih zemalja, usavršavanje engleskog jezika, razmjenu isksutava, kultura, ideja i sticanje međunarodnih prijatelja.

OBLAST: ekologija, zaštita životne sredine

OPIS: Volonterski program u periodu od dvije nedjelje uključivaće: pomoć u ekološkim akcijama, čišćenje lokalnih plaža, održavanje kampa, proljećno čišćenje, bojanje, izrada zaštite od erozije zemljišta, pomoć u izradi eko edukativnih staza na ostrvu, itd.

Smještaj i hrana tokom boravka na ostrvu su pokriveni, dok će se troškovi putovanja od zemlje volontera do Hrvatske refundirati pomoću Erasmus+ kalkulatora daljine. Dan početka volontiranja je 13.04. dok je dan odlaska 28.04. Volonteri će imati podršku tima profesionalaca iz Outward Bound Croatia.

USLOVI:

Kako biste se prijavili potrebno je da:

  1. – imate između 18 i 30 godina;
  2. – ste motivisani za volontiranje i rad u zajednici;
  3. – prednost će imati kandidati koji se suočavaju sa manjkom mogućnosti omladinskog aktivizma.

NAČIN PRIJAVE: Kako biste se prijavili potrebno je posjetiti sajt: https://youth.europa.eu/solidarity/placement/34135_en

ROK ZA PRIJAVU: 13.04.2023.

Detaljnije na: https://youth.europa.eu/solidarity/placement/34135_en

Preuzeto sa: mladiinfo.me

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“