Prijavite se za Excellence stipendije EPFL Univerziteta

École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) nudi ograničen broj stipendija za master studije 2021/22 godine, u Švajcarskoj. Namijenjena je studentima koji su ostvarili izvanredan akademski uspjeh.

Scholarships For Students Studying In Italy | Italy Medical Schools
OBLAST:
Više oblasti
OPIS:
Neke stipendije direktno finansira EPFL, a druge kroz partnerstva sa privatnim fondacijama ili kompanijama. Stipendije se dodjeljuju 2 puta godišnje, u toku dva ciklusa (od sredine novembara do 15. decembra, i od 16. decembra do 15. aprila), za sve master programe koje nudi EPFL.
Za internacionalne kandidate, stipendija uključuje 16.000 CHF po akademskoj godini, odnosno 8.000 CHF po semestru (32.000 CHF za dvogodišnji Master ili 24.000 CHF za 1 1/2 godine Master).
Stipendija takođe uključuje rezervaciju sobe u studentskom domu. Može se dodjeljivati tokom najviše četri semestra.Za sve ostale troškove (tj. školarine, vize) odgovoran je nosilac stipendije.
USLOVI:
Svako ko se prijavi za master program EPFL-a ima pravo na stipendiju. Kandidat mora posjedovati Bachelor diplomu (ili ekvivalent) iz srodne oblasti sa priznatog univerziteta.Izbor kandidata i dodjeljivanje stipendija vrši se isključivo na osnovu procene akademske spremnosti kandidata.
NAČIN PRIJAVE:
Kandidati mogu da se prijave putem istog online obrasca putem kojeg se prijavljuju na odabrani master program. Samo je potrebno označiti polje koje ukazuje da bi profil kandidata trebao biti razmatran i za pomenutu stipendiju.
ROK ZA PRIJAVU:
15.04.2021. godine
Više informacija na:https://www.epfl.ch/…/grants/excellence-fellowships/https://www.epfl.ch/…/Excellence_Fellowships_Guidelines…
(mladiinfo.me)