Prijavite se za Forage Virtual Internship 2023

Forage Virtual Internship 2023 – platforma koja omogućava studentima i profesionalcima da dožive virtuelno radno iskustvo. Sada se možete prijaviti za kratke programe stažiranja za hranu i napraviti progresivne promjene u karijeri.

OBLAST:

više oblasti

OPIS

Na platformi Forage postoji nekoliko poznatih i renomiranih kompanija, a vi imate priliku da izaberete bilo koju kompaniju po vašem interesu i traženoj oblasti. Možete izabrati računovodstvo ili inženjering ili mnogih drugih predmeta, uključujući pravo i tehniku. Možete se prijaviti sa bilo kog mjesta u svijetu. Pored toga, po uspješnom završetku dobijate i sertifikate koji će biti od koristi za vašu profesionalnu karijeru. Ovo je vaša šansa da unaprijedite svoju karijeru uz mnogo otvorenih mogućnosti na vašem pragu. Zbog fleksibilnosti ovih programa, čak možete da upravljate svim svojim drugim važnim poslovima i učite rame uz rame.

USLOVI

Svaka kompanija će imati različite programske zahtjeve i podobnost, tako da ćete biti upućeni da posjetite zvaničnu veb stranicu Forage i kliknete na namjensku praksu, polja i kompaniju. Provjerite kriterijume svakog od programa.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati treba da posjete zvanični link i slijede sljedeće korake: Kliknite na opciju Start sada. Prijavite se da biste se registrovali na platformi. Izaberite zanimanje za karijeru i kompaniju sa kojom želite da radite. Izaberite projekat na kome želite da radite. Kliknite na Registruj se sada. Sada, dovršite proces upisa. Pogledajte uvodni video. Zatim pročitajte o svom zadatku i provjerite obezbijeđene resurse. Dovršite svoj zadatak i pošaljite datoteku.

ROK ZA PRIJAVU:

U toku

Detaljnije:

hocu.ba

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“