Prijavite se za kongresni program stručne prakse

Congressional Hispanic Caucus Institute (CHCI) vas poziva da se prijavite za kongresni program stručne prakse. Plan i program je vođen od strane George Washington University Cisneros Hispanic Leadership Institute i Trachtenberg škole javne politike.

OBLAST:

obrazovanje

OPIS

Ovo je prilika za polaznike stručne prakse da u dva termina: ljetnji od 24. maja do 4. avgusta ili jesenji od 23. avgusta do 17. novembra 2023. nauče o CHCI 4 stuba vođstva: građanski angažman, društvena odgovornost, samoosnaživanje, promovisanje zajednice i španske kulture.

Upoznaćete se sa brojnim partnerima kao i neprofitnim organizacijama koji će vam otvoriti vrata za vašu buduću karijeru.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE

Posjetite sajt https://chci.smapply.org/?fbclid=IwAR3rijQtGVdVoRRb6mlXldltYluk0QwRjUM6XaGwRbPCJnSwOlmB9PoMJ9E

ROK ZA PRIJAVU:

1.12.2022 godine

Detaljnije na:

https://chci.org/programs/congressional-internship-program/?fbclid=IwAR3rijQtGVdVoRRb6mlXldltYluk0QwRjUM6XaGwRbPCJnSwOlmB9PoMJ9E

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi