Prijavite se za Media Master MBA kurs

Media Master poziva sve zainteresovane da se prijave na kurs namijenjen diplomcima iz oblasti tehničkih, naučnih i ekonomskih tema.

Prijavite se za Media Master MBA kurs

OBLAST:
Nauka
OPIS:
MEDEA Master je MBA kurs namijenjen diplomcima koji imaju diplome tehničkih, naučnih i ekonomskih disciplina, kako iz Italije, tako i širom svijeta, i onima koji već rade u energetskom i ekološkom sektoru želeći da steknu dublje razumijevanje ovih oblasti. Kurs je fokusiran na teme energije i životne sredine i zauzima međunarodni i interdisciplinarni pristup. Počev od akademske godine 2020-2021 Master MEDEA se organizuje u saradnji sa Univerzitetom u Paviji, kako bi se studentima pružila zakonski priznata diploma. Master’s traje od septembra do juna na Eni Corporate Universiti u San Donato Milanese. Kursevi se održavaju na engleskom jeziku i zahtijevaju redovno pohađanje nastave. Obično počinju sredinom septembra i završavaju se 30. juna. Za studente koji nisu italijanski, tokom ljeta održaće se intenzivan kurs italijanskog jezika prije nego što kurs počne. Uspješni diplomci će dobiti magisterij iz menadžmenta i ekonomije energije i životne sredine (MEDEA).
USLOVI:
Da bi se prijavili potrebno je ispunjavati sledeće uslove:
– Posjedovanje diplome priznatog univerziteta, stečenu iz ekonomije, inženjerstva, matematike, fizike, hemije, geologije i statistike;
– Mogu se prijaviti kandidati mlađi od 32 godine;
– Odlično znanje engleskog jezika.
NAČIN PRIJAVE:
Više o načinu prijave na: http://economiaweb.unipv.it/2020/01/27/medea/
ROK ZA PRIJAVU:
18.04.2021. godine
Detaljnije: https://www.eni.com/en-IT/careers/medea-masters.html
(mladiinfo.me)