Prijavite se za online kurs: “Vodič kroz online ekološku komunikaciju”

Centar za ekološko izdavaštvo i konsalting “Eko Korijen” d.o.o. organizuje online kurs “Vodič kroz online ekološku komunikaciju”. Kurs je namijenjen pojedincima koji tek grade karijeru u oblasti zaštite životne sredine ili pripadaju maloj ekološkoj nevladinoj organizaciji.


OBLAST
Ekologija, zaštita životne sredine
OPIS
Kurs “Vodič kroz online ekološku komunikaciju” je šestodnevni online program namijenjen svim ljudima koji se bave informisanjem i/ili obrazovanjem javnosti o temama koje se tiču zaštite životne sredine, a koji žele da budu djelotvorniji u tome. “Eko Korijen” tim je rezervisao 10 mjesta za polaznike sa govornog područja tzv. “BCHS grupe jezika” (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Srbija), koji će moći besplatno da prođu kroz kurs.
Cilj ovog kursa je pružanje podrške ljudima na početku karijere i svima koji se ekološkim temama bave kroz rad u malim timovima, pa bi im značila prilika za dodatno usavršavanje vještina informisanja i edukacije drugih o konkretnim oblastima unutar polja zaštite životne sredine. Takođe, cilj kursa je prepoznati te pojedince i organizacije i kontinuirano pratiti njihov rad.Koje su obaveze 10 polaznika koji budu odabrani?
– Da prođu kroz šestodnevni kurs (prvi i šesti dan kursa traže 30 minuta rada, dok dani 2-4 iziskuju po oko 90 minuta rada dnevno);
– Da pruže “Eko Korijen” timu evaluaciju edukativnih sadržaja koje su tokom obuke koristili (video lekcija, vježbi u radnoj svesci, priručnika);
– Da pruže “Eko Korijen” timu kontakt podatke o online platformama na kojima su prisutni (društvene mreže, blog, Jutjub kanal…), kako bi organizatori mogli da prate njihov rad i primjenu naučenog u naknadnom periodu.
Lista nagrađenih će biti objavljena 1. decembra 2020. na zvaničnoj web stranici preduzeća.
USLOVI
– Pojedinci koji nastupaju ispred malih ekoloških nevladinih organizacija (do 3 člana) sa govornog područja;– Pojedinci koji trenutno nijesu članovi nijedne organizacije, ali imaju do 3 godine iskustva rada u oblasti zaštite životne sredine, bilo kroz volontiranje, bilo kroz rad u medijima, NVO, institucijama ili biznisima koji prioritiziraju ekološki odgovorno poslovanje;– Ne postoji starosno ograničenje za kandidate. Ispred jedne organizacije će biti odabrana max. jedna osoba.
NAČIN PRIJAVE
Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka: https://forms.app/form/5f9fee68c7da9d5a9d5ecd34
ROK ZA PRIJAVU:
20. novembar 2020. godine
Detaljnije:info@ekokorijen.com
(mladiinfo.me)

Posljednji postovi