Prijavite se za online radionice: Umjetnost i nauka pripovjedanja

Organizacija Vice Versa će u periodu od 6. do 15.jula organizovati niz online radionica čiji će fokus biti stavljen na umjetnost i nauku pripovjedanja.

OBLAST:

Pripovjedanje

OPIS :

Ove radionice su dizajnirane za manju grupu (oko 18 ljudi) i podrazumevaće puno direktne i lične interakcije. Kamera i mikrofon će se stalno preporučivati. Ne očekujte duge vebinare i razgovore, ove aktivnosti su super praktične i direktne. Rad će uključiti delove teorije, gomilu grupnih i individualnih vežbi, izazove i igre, djeljenje i razmišljanje i niz interaktivnih digitalnih alata koji će naše sesije učiniti dinamičnijim i zanimljivijim.
Kurs je namjenjen trenerima i edukatorima, ali je takođe vrlo pogodan za profesionalce u oblastima komunikacije, oglašavanja, kreativce, umjetnike i ljubitelje ovih tema uopšte!
Nude se dve paralelne nastave, popodnevna (16 sati) i večernja (20 sati). Idealan način da doživite kurs je da se registrujete uvijek u isto doba dana, tako da ćete raditi sa istim ljudima i idealan je za grupnu dinamiku. Sadržaj i program biće isti.

USLOVI:

Mogu se prijaviti svi zainteresovani

NAČIN PRIJAVE:

Prijavite se putem link

ROK ZA PRIJAVU:

04.07.2021. godine
Detaljnije na: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/online-workshops-the-art-and-science-of-storytelling-july-2021-summer-edition.9342/
(mladiinfo.me)