Prijavite se za studijsku posjetu volonterskim organizacijama u Češkoj

Salto Youth vas poziva da se prijavite za studijsku posjeta koja će pružiti mogućnost učesnicima da se sastanu, istraže i razgovaraju o praksama i iskustvima kako bi inspirisali jedni druge i umrežavali se. Fokus će biti na temama životne sredine i kombinovanju formalnog i neformalnog obrazovanja.

OBLAST:
Omladinski rad, volontiranje, zaštita životne sredine

OPIS

Program Evropskog korpusa solidarnosti ima za cilj da inspiriše organizacije koje učestvuju u ovom programu da svoja iskustva i alate podijele van granica svojih država. Ono što može pomoći organizacijama na njihovom putu je upoznavanje sa kolegama i podjela iskustava.

Učesnici će imati priliku da posjete 3 lokalne organizacije koje su aktivne u ugošćavanju volontera i iskuse njihov rad. Biće im obezbijeđen prostor za diskusiju i upoređivanje različitih praksi u sprovođenju programa i omladinskog rada uopšte.

USLOVI

Ova posjeta je otvorena za 25 učesnika i namijenjena je omladinskim radnicima, omladinskim liderima i omladinskim projekt menadžerima.

NAČIN PRIJAVE

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem online aplikacione forme:

https://www.salto-youth.net/mysalto/login/?pfad=%2Ftools%2Feuropean-training-calendar%2Fapplication-procedure%2F11872%2Fapplication%2F

Detaljnije na:

http://trainings.salto-youth.net/10965

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi