Prijavite se za TOSCA obuku za volonterske organizacije

Holandska nacionalna organizacija Erasmus+ u saradnji sa Evropskom inicijativom za solidarnost nudi podršku i organizuje obuku za organizacije koje učestvuju u volonterskim akcijama Evropske inicijative za solidarnost (European Solidarity Corps).

OBLAST:

volonterizam

OPIS

Obuka će se održati u Holandiji u periodu od 7. do 11. novembra 2022. godine. Ciljevi i benefiti ove obuke su:
-veća posvećenost suštinskim pitanjima kojima se bavi Evropska inicijativa za solidarnost;
-razviti bolju strategiju i vještine kako bi projekti bili što kvalitetnije urađeni;
-omogućiti transparentan uvid u to kako projekat funkcioniše;
-omogućiti učesnicima da istaknu i da se bave gorućim temama kao i da daju svoju podršku;
-da  zajedno stvore ambijent podrške i pomoći organizacijama koje učestvuju u akcijama Evropske inicijative za solidarnost.
Troškovi hrane i smještaja su pokriveni dok za ostale troškove, uključujući troškove prevoza potrebno je da kontaktirate Salto predstavnika svoje zemlje. Prije samog odlaska u Holandiju, potrebno je da učesnici prisutvuju onlajn sastanaku na kom će dobiti više informacija o organizaciji same obuke.

USLOVI

Da biste se prijavili potrebno je da dolazite iz zemalja Evropske unije u kojima je aktivan Erasmus+ program za mlade.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite formular na linku: https://www.salto-youth.net/mysalto/login/?pfad=%2Ftools%2Feuropean-training-calendar%2Fapplication-procedure%2F11425%2Fapplication%2F&fbclid=IwAR2ukIrl6R__5sEZH-zd-pNmwFQn-MCXICatqyDYMHBkYtPPibmlCZqWWAg

ROK ZA PRIJAVU:

25.9.2022. godine

Detaljnije na:
https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/european-solidarity-corps-tosca-training-and-support-for-organisations-active-in-the-volunteering-actions-in-the-european-solidarity-corps.10555/

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi