Prijavite se za Treći Kongres Balkanskih Studija

Kongres Balkanskih Studija je međunarodni kongres organizovan da podstakne interdisciplinarne studije u oblasti društvenih nauka i da doprinese kvalifikovanom i originalnom akademskom rezultatu.

OBLASTI:

više oblasti

OPIS 

Kongres Balkanskih Studija ima za cilj da poveća kvalitet postdiplomskih studija omogućavanjem raznovrsne komunikacije i iskustva i njihov prenos na mlade akademce čime se povećava akademska interakcija i aktivnost u regionu.

Kongres ima za cilj da doprinese razvoju zajedničkog jezika i metoda podsticanjem interdisciplinarnih pristupa za prevazilaženje poteškoća sa kvalifikovanim akademskim rezultatom država i društava koja pokušavaju da se oporave od posjledica ratova doživljenih na Zapadnom Balkanu posle 1990. godine i koji su izazvali mnoge probleme.

Kongres primenjuje sistem ,,slijepe recenzije”; apstrakti i puni tekstovi koji su dostavljeni biće prihvaćeni nakon što budu ocijenjeni od strane recenzenata koji su stručnjaci u svojoj oblasti.

Radove izabrane na kraju Kongresa objaviće Balkan Congress Foundation kako bi se prezentacije koje se održavaju na Kongresu približile naučnom svijetu.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani akademski građani.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je posjetiti sajt: https://bsc.congress.gen.tr/en/kongre

Detaljnije na:

https://bsc.congress.gen.tr/en/kongre

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“